2014/02/17

Nya tag!

Glad att jag slutat logga min mat det har fått mig att slappna av mer och att ha minskat en träningsdag tror jag även gett bättre resultat på min träning . Dock kom det något mellan , influensa !

I onsdags somnade jag efter jobbet ja mitt vanliga jobb vill säga . Oftast går jag iväg vid 18 och tränar innan mitt pass eftersom passet är så sent men nu sov jag bort den tiden. Kände mig inte dålig men trött och sova är ju skönt.

Började hålla passet och första wooden gick bra men på andra känner jag hur jag började kallsvettas och fick yrsel. Shit bara att coacha resten av passet och driva på de andra. Kommer hem och magen känns lite lustig inte så att man mår illa men det bubblar liksom. Smsar mina "föräldrar " att det finns risk att jag måste stänga dagen efter . Går och lägger mig och då säger Viggo att han behöver gå på toa. Fan jag orkar inte gå upp och skickar honom till pappa. Viggo kan inte gå på toa själv har han fått för sig. Och sen bryter helvetet lös , Viggo kräks helt utan förvarning ner hela golvet och sen insjuknar jag med. Båda två åker på en hemsk influensa där varenda muskel ger upp i kroppen och man knappt kan gå.Men nu är vi friska igen så nya tag mot sommarens tävlingar! Nu blir det grymt hårdkör utan fusk

-Veronica

1 kommentar:

bina sa...

Har du slutat blogga?