2009/04/02

Oj vad man måste planera

Har kollat upp med kommunen hur det blir med barnomsorg för Mimosa när hon börjar i 6-års. Det kostar mer än det smakar vill jag lova så hon kommer få vara "hemma" barn och inte inskriven i vår verksamhet. Får ta in en ny liten på hennes plats istället för jag får under 2000 kr för henne eftersom hon blir skolbarn och det går ju inte. Tur det finns många barn att välja på om man är ute i god tid. Hade en liten på besök igår så det blir troligtvis de som får börja här i slutet på september när hon vuxit till sig lite. Ibland dimper rätt människor ner bara sådär utan att man jagat efter dem kanske är det ödet som vet när det är dags att ringa på klockan. Jag är ju en sån som tror att allt händer av en anledning och de tär väl så det är.

Ska snart gå och träna ett av dagbarnen kräkte ner mig när vi va ute i sandlådan :( Så nu håller vi tummarna att det inte blir en magsjuk helg

3 kommentarer:

Barbro sa...

Har du nån gräns för hur många dagbarn du får ha? Om Mimosa ändå är hemma på eftermiddagarna och med i verksamheten, varför kan du inte ta emot de pengarna från kommunen OCH ta emot en liten till?

Hanna sa...

Ditt dagbarn kanske har fått "kräkus" - vårkräksjukan.. Nej usch vilka dåliga skämt.. Jag kör med den med Tove just nu för hon ligger hemma och är sjuk.. ;)

Unknown sa...

Man har en gräns på hur många man får ha. Jag får ha max 7 st barn varav 5 st under 4 år. Det är ju enorma skillnader i ersättning men nu ser det ut som om det blir en helt ny grupp till hösten med minst 2 småttingar ev 3 allt beroende på om 2 av barnen slutar och börjar på dagis