2010/05/11

Jag vet jag är usel på att blogga nu för

Jag vet jag är usel på att blogga nu för tiden men man hinner ju inte när man har ett stort gäng 1 åringar i verksamheten. Raster på dagarna är det ju inte tal om men jag ska försöka bättra mig ni får ju bilder hela tiden iaf.

Vad händer då i livet? Jag röjer och fixar uppe i huset, snart ska arvsskiftet va klart hoppas jag. Då är det bara lagfarter etc kvar och sen är huset mitt och brorsans. Börjar se skapligt ut utanför nu när man fått lite blommor planterade. Tar lite bilder i helgen.

Viggo är vildare än alla mina andra tillsammans och lika mammig som han är vild.

Mimosas första skolår går mot sitt slut och hon ser fram emot 1an. Men en av hennes fröknar gillar nog inte att barn börjar ett år tidigare för hon säger hela tiden att Mimosa leker ensam. Men faktum är att jag tror hon hakar upp sig på att Mimosas kompisar är killar och inte tjejer. Mimosa älskar skolan och inte en enda gång har hon sagt att hon inte vill gå dit.

Mia slutar 9an och jag tror hon kommer nog in på den linje hon vill frågan är bara på vilken skola. Tycker hon behöver ut och träffa lite kompisar och inte bara pojkvännen. Hon låser sig för mycket och han är grymt svartsjuk. Man hör genom väggen hur de tjafsar tror fan hon har ont i magen hela tiden.

Jag lägger ut de flesta av mina luncher är nere på en pendlande vikt på 74-76 kg. Är ganska nöjd med det. Bygger muskler bra just nu. Håller ett kaonbra pass på söndagar och får bara bra feedback. Det enda negativa jag hör att att dagen och tiden suger men jag hoppas få en vardagkväll till hösten. Vill gärna få ett vanligt styrkepass och spinningpass med men man kan ju inte få allt. Kanske att jag får lobba hårt för hur bra jag är. Har en tanke på att gå gympainstruktör oxå.

Va på konvent i helgen och fick massa nya idéer.

Nä det får va allt för nu
Solsken på dig

1 kommentar:

Åsa sa...

Härligt att höra lite från dig. Om Mimosa vill träffa två gamla killkompisar så ska hon veta att de inte glömt henne.
Mia är väl en rätt klok tjej. Hon lär väl ledsna på svartsjukan förr eller senare. Vad är det svartsjuka är bra för? Just det, inte ett skit. Hälsa henne det.
/Åsa