2009/10/13

Nä fy vi gick in

Vet ni hur blåsigt det är ute! Det snöade på oss när vi gick ut, sen kom solen i typ 2 minuter och hoppet om lite värme växte men sen kom molnen igen och ungarna ville gå in. Så det gjorde vi. Inte kul när de bara står och huttrar bättre att få dansa till lite Mora Träsk en stund.

Det är en lättnad i min kropp att alla tillsyner är över. Soc tyckte vi var en normal familj och la ner utredningen på en gång så jag får fortsätta att vara förälder trotts att jag har en galen 15 åring.

Kommuntjejerna verkade nöjda de med fick de här raderna från Nanette som arbetar tillsammans med dem. Blev rörd in i hjärtat. "XXX tyckte du va fenomenal…visade hur verksamheten är på riktigt och så fräsch och vacker …det du;-)" Man kan inte bli annat än glad. Behövde inte kompletter med mer än några rader i ett dokument och skicka in en sn där rapport frn polisen att man inte är brottsling för mitt var för gammalt. De gäller ju bara i ett år av förklarliga skäl. Tidigare har man inte behövt skicka in sånna men nu ska man det. Bra tycker jag men konstigt att man inte behöver göra det på sin ev partner som kan vara både kriminell och pedofil om man har otur. Man är ju i en skyddad verkstad här hemma där ingen annan personal ser.

Nu ska vi dansa