2009/10/06

När nått skiter sig gör det det rejält

Men vad fan har jag för släktskap med den där Murphy som man brukar snacka om. Ja Murphys lag ni vet, lagen om att om nått ska skita sig gör det det rejält.

Först strular datorn med att en fläkt låter som en skördetröska det tar drygt 20 dagar att få fixat p SIBA som garantin finns hos. Kul kul. Mobiltelefonen pajar och den tar några veckor att fixa. Tänkte om jag tar nytt abonnemang så kan Freja få den lagade mobilen sen men med samma abonnemang jag har idag skulle telefonen gå på drygt 1200 kr men jag betalade 520 p näter hos Telia. Så det blev beställning på nätet igen för drygt 300 kr. Hur kan det skilja så mycket på Telia.se mot Teliabutiken? Galet. Kaninen dör helt hux flux så nu är Pablo ensam den stackaren funderar på om man ska ge bort honom till någon som har tid och plats att ha honom inne för vi vill inte ha en kanin till och att sitta ensam ute i mörkret och kylan i vinter är inte så kul så vill någon adoptera en kastreras kaninhanne med 2 vånings utebur så hojta till han är urmysig och ensam.

Så är det inte Murphys lag?

2 kommentarer:

Barbro sa...

Ledsen om jag smittat dig med min Murphy-sjuka. Tyvärr är det ju så att en olycka kommer sällan ensam...

Själv går jag här och svär över min mobil och båda datorerna. Allt funkar ju men sååååå segt resp att det är massa funktioner som inte fungerar. För att inte tala om min 21 år gamla tvättmaskin, som man får stryka medhårs och gulla med så den håller ett tag till....

Unknown sa...

Vi får tydligen dela på den