2008/09/06

Bra dag på simskolan

Idag fick Mimosa vara med i Lowas grupp för att vara lite extra stöd och jag höll i Lowa och pappa fick ta Mimosa så det gick superbra. Tror en pappa trodde våra barn hade vattkoppor eller nått för han höll sitt barn långt ifrån oss så fort han kom nära men de har ju bara myggbett överallt efter en dag på Ornö med pappa igår. Det kliar i hela skallen på dem och på ben, armar och händer. Stackars små barn. Lowa hade dessutom 2 fästingar igår och det är ju mindre kul :(

Har mycket Braxton Hicks sammandragnngar nu. Mycket mer än med de andra barnen i samma tid. Det märks livmodern blivit van, den blir stenhård som en fotboll när den drar ihop sig. Men det är fullt normalt och som den vildingen där inne beter sig så är det väl inte så konstigt. Ska ta nya magbilder idag och lägga ut 21+0 nu tjoho vad det rullar på :)

Ser fram emot förlossningen jättemycket även om jag vet det kommer göra ont utan bedövning men det är inget jag är rädd för. Är ju mer rädd att vår barnmorska Ann inte ska hinna hit innan Viggo gör entré fast jag är inte så rädd för att föda ensam heller det går som på rutin.

Inga kommentarer: