2008/09/24

Puh

Ibland kan man känna sig stressad fast det inte alls finns något att stressa för. Vet inte om de tär för att det börjar trycka mot alla organen och lungorna ordentligt och det i sin tur ger mig högre puls när man far upp och ner hela tiden dagarna i ända.

Var på föräldramöte igår och träffade Marias nya fröken eller mentor som det heter och hon verkar superbra. Rak på sak och inga krusiduller. Hon har en son i samma ålder så hon vet hur alla har det just nu och det är bra.

På fredag ska vi visa vår lägenhet för de som bor i stora 5an för att se om de gillar den och då kanske det blir direktbyte för alla trianglar drar ut på tiden och även de börjar ledsna på att inget händer och alla velar hit och dit. Visst blir det dyrt för oss om det blir flytt men vi sanerar så mycket det går och skulle något dagbarn sluta så kommer nya på en gång så jag är inte orolig. Nu hoppas jag ju på att alla ger det en chans några månader innan de springer iväg till dagis eller nått annat för så lång flytt är det ju inte. Men det flesta gillar ju vår verksamhet och barnen verkar vara trygga i den så varför byta nått som fungerar till något man inte är säker på? Det ringer ju hela tiden nu med folk som vill ha platser så det är bara att hålla i bakhuvudet.

Grannen under har suttit och rökt konstant i 30 minuter nu :@ Så less på kvinnan att ni inte fattar bara att komma bort ifrån henne är ju värt varenda krona men jag kommer sakna vår gård oerhört mycket. Fast och andra sidan finns det ju en bra lekpark utanför huset och så kan man ju alltid gå ner till Byparken på eftermiddagarna när det är rätt väder. Att vi har lekstugan och stora lådan här kan vi klara oss utan det finns utrymmen att förvara leksaker hemma om vi får flytta.

Så det är lite pirrigt nu om de ska gilla vår lägenhet eller inte. Hennes döttrar ska ju bo i den och de vill bo själva och de ska bara bo under vintern typ för att sedan flytta ut till landet och då ska döttrarna ta över helt så det är lite panik från deras sida oxå. Och att komma iväg innan Viggo tittar fram är ju vår förhoppning och om värden är någorlunda normal så fixar han det som ingenting med tanke på att det är samma värd.

Nä snar börjar Idol

Inga kommentarer: