2011/08/01

Tillbaka i verkligheten

Skönt att vara hemma igen och ta sista semesterveckan på hemmaplan. Man får lite ordning på kosten och inte okynnesäter en massa skräp som man gör på landet i brist på annat att göra . Vågar inte ställa mig på vågen före september.

Stina har anpassat sig jättebra till oss och är ju helt bedårande . Även Sune har insett att hon är här för att stanna och leker med henneLite suddig bild men det är full rulle.

Körde ett tungt rygg axlar pass på gymmet idag . Lägger ganska stor del av träningen på de muskelgrupperna vad gäller den tyngre styrkan armar och ben får så mycket på mina grupp pass samt vid de andra styrkepassen. Tanken är att köra minst 60 reps per muskelgrupp när jag kör gärna uppdelat på flera set typ 4-5 varje övning och då lite tyngre men max 10 reps men i stort 5-8 st. Lite efter upplägget i senaste Body men även efter eget tänk. Man blir trött av 60 marklyft med 50 kg stång.

Va med Freja till optikern idag. Tycker hon sitter så nära tv'n och kisar men hon tycker hon ser bra. Optikern tyckte att det va dags för glasögon så nu är det utprovat och beställt. Hoppas hon ser skillnaden snygga va glasögonen iafKöpte nya träningshandskar idag fanns endast ett ex att välja på
Inte vad jag ville ha men får duga

- Veronica

Inga kommentarer: