2015/04/24

Fredag

Idag är fredagen välkommen . Är trött och mycket beror på att björken står i full blom eller vad man säger och det i kombination med medicinerna gör en trött. Men jag mår bättre än vanligt iaf. Men jag är muskeltrött med kört på ordentligt den här veckan. Känner helt klart skillnad på min ork och pump nu när jag inte räknar och låter min kropp äta rejält några timmar innan träning så depåerna är fulla. För det är ju stark jag vill bli inte nödvändigtvis smal ala bikini brudarna man ser i tidningen utan jag vill verkligen växa i styrka jag vill växa i uthållighet jag vill orka mer jag vill känna att jag bara utvecklas i min styrketräning. 
Jag vill känna mig som en superkvinna som bara kan ta sig över allt jag vill utan att det finns några hinder varken fysiskt och psykiskt eller hur någon vill att en kvinna ska se ut jag ska uppföra mig, att man inte alls få vara den man känner att man är i sin kropp. Jag vill ju liksom bara komma vidare, inspirera andra och bara känna att hela jag utvecklas till en bättre version av mig själv eller i alla fall en starkare version av mig själv det är liksom det som är hela syftet med att träna.

Så den här veckan har jag ätit massor av mat har tränat på ordentligt jag har lagt om mitt träningsschema något eftersom mitt arbetsschema på gymmet sett lite annorlunda ut än det brukar och jag känner faktiskt redan att det ger andra resultat inte bara träningsvärk så jag tror faktiskt att det kommer att ge resultat

Haha nog med svamlande just nu vi ses en annan dag

Inga kommentarer: