2008/11/20

Mulle Meck och MVC


Idag åkte vi till Mulle Meck parken som var helt fantastisk. Jag förstår att det är ett bra utflyktsmål och jag åker gärna dit en gång i veckan så länge det inte är snö. Ungarna ville knappt åka hem så när vi väl kom hem och det var lunch va klockan över ett.

MVC besök på em och magen fortsätter att växa i raketfart. Sf 32 men jag är inte orolig det blir en stor kille som tittar ut och det kan han behöva som ska bli runtburen av alla sina syskon och extra syskon.

Körde nya bilen idag för första gången, vi hämtade den ju i går kväll och den är så skön att köra och lättkörd, lätt att parkera ja just nu ett helt rätt köp. Småttingarna ska få in sina stolar i den i morgon så ska vi testköra med dem i.

Fick avbryta spinningen efter halva passet för Viggo ville inte alls vara med utan körde upp fötterna i revbenen hela tiden så det vara bara att kliva av och åka hem till middag.

Marie vart har du tagit vägen?

2 kommentarer:

Marie sa...

Jag har inte försvunnit. Bara tagit en paus från allt vad social kompetens innebär.
Sover som en kratta eftersom jag har så ont i höfterna på nätterna (trots kudde mellan knäna). Så på kvällarna när vi kommer hem är jag som en zombie. I tisdags t.ex. somnade jag klockan åtta. Ska kolla på apoteket om de har något bra bälte för vänta på remiss från sjukgymnasten verkar ta tid.
Ska till barnmorskan på tisdag så då hoppas jag hon kan stilla min oro över att bebisen är så lugn. Jag känner den ju varje dag men jag hade trott att det skulle vara mycket mer. Men varje gång vi kollat hjärtljuden så har de varit bra så jag är nog bara nojig.

Unknown sa...

Tror inte du behöver oroa dig för att h*n är lugn, det är ju nu man börjar känna igen vilken karaktär ens barn kommer att få när det kommer ut. Du får säkert en lugn liten en. Så länge du känner varje dag behöver du inte vara rädd men du ska ALDRIG tveka att åka in på förlossningen och lyssna om du är minsta osäker men i regel så sätter de fart om man dricker massor av kallt vatten, äter glass eller puttar ordentligt hårt på dem och nej du kommer inte kunna skada den om du trycker hårt.

Vet hur det är att inte kunna ligga bra för att det gör ont men bältet jag lånat är superbra och hjälper när man ska stå mycket. Nackdelen är att man blir så kissnödig men det kan man ju leva med om man slipper ha ont.

Kram