2008/11/18

Seg deg

Så trött idag när jag vaknade, har sovit dåligt i natt för hela bäckenet värker hur jag än ligger :( Bättre när jag står och går men att ligga ner och försöka hitta en bra ställning är bara att glömma.

Ska ta småttingarna till fjärilshuset idag, de älskar att åka dit och vi har packat matsäck. I morgon saga och egentligen är vi ju "uppbokade" på sångstunder på torsdagar men det är så dum dag och ungarna tycker det är roligare att leka ute än att klä av sig och vara inne och sjunga i 15-20 minuter så vi funderar ex på att kanske åka till Mulle Meck parken på torsdag. Massa saker de vill göra hela tiden så det är roligare när de själva får vara med i planeringen och få som de vill.

2 kommentarer:

Barbro sa...

Blir inte så lite avundsjuk på er att det finns så mycket att göra och så många platser att besöka. Saknar sånt här. Bibbla finns ju men inga sagostunder, barnteater bara i undantag i stan. Sångstund... får sjunga själv med dem.

Fina parker finns inte, bara några förfallna små lekparker men inget kul inom promenadavstånd. Ska jag åka kommunalt till nåt kul ställe tar det ju hela dan och så långa dagar har inte dagbarnen...

Unknown sa...

Jo vi är ju lite bortskämda med att kunna dra runt överallt.