2011/06/18

Lång och skön promenad

Det va länge sedan man hade tid att ta en pw här hemma, på landet brukar jag kunna ta en då och då. Nu cyklade tjejerna och Viggo satt i vagnen så vi kunde dra på runt sjöarna.

Hade tänkt åka till landet men det känns rätt meningslöst att åka upp så regnar det bara. Det är skitdyrt med bensin nu och fett med pengar har man ju inte . Haft så mycket leverantörs kostnader nu i min webbshop. www.viktsnackshoppen.se ta en titt om det är nått du behöver. Har även en sida på Facebook där jag har månadsutlottningar och extra erbjudanden hela tiden så ta och gilla sidan

Längtar till semestern nu så man kan ta det lite lugnt behöver det nu känner jag. V 30 är det dags att hämta nya valpen Stina och det ska bli så spännande. Ännu en liten limpa som knatar runt. Hon har samma mamma som Sune och sen är Sunes helbror pappa (!)

Jahap nu tjatar Viggo efter välling- Veronica

1 kommentar:

Barbro sa...

Eehhh.... har jag förstått det rätt, att Sunes mamma har fått barn med Sunes helbror? Sune och pappan har alltså samma mamma och samma pappa? Betyder inte det att mamman alltså parat sig med sin egen son?!
Är det i så fall inte risk för att nåt är fel?!