2009/09/18

Märkligt

Alltså den här förkylningen blir jag inte klok på det är som om den tar ledigt varannan dag bara för att retas. Igår mådde jag urk men idag är jag bara trött helt galet.

Va på Idrottskliniken igår i typ 3 minuter så fick jag en ny remiss för röntgen. Ultraljud den här gången på knät, fan vad allt ska ta tid! Så det är drop in på röntgen så jag ska försöka hinna i em när alla dagbarn gått hem. Fortfarande liten grupp så det borde fungera. Sedan har jag tid på Idrottskliniken igen om drygt en vecka för att se om det är knäsenan som det är fel på.

Berättade jag att Katt punkterade min nya fina core boll? Jäkla katt och den som va superbra, har en ny beställd som jag ska hämta ut idag och kattens klor är klippta.

Nä nu är det dags att lämna Mimosa i skolan, i morgon börjar hennes idrottskola (Sports Academy)och jag ska tatuera mig efter det. Måste se till att skriva ut bilderna oxå tiden går så fort att man inte hinner med :P . Har ju ett nytt tidsfördriv för att rensa hjärna hemma, som ni såg visade jag min farm på Facebook. Man odlar och fixar och min farm går helt i ekologins tecken utan maskiner som hjälper till. Samlar just nu pengar för att bygga trädkojor som typ vandrarhem :) Löjligt kanske men det är kul att planera sitt jordbruk så man kan skörda lite varje dag, olika snabbväxande och poänggrundande saker. Jonathan vill bara ha massor av poäng eller pengar men jag vill ha lite kul så alla spelar med olika mål.

Kom gärna in på Facebook och hälsa på min farm

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hihi. Jag spelar också farmville på facebook. Sååå kul!

Unknown sa...

Då måste vi ju bli grannar!!!!

Jenny sa...

Om du vill det så kan jag lägga in en vänskapsförfrågan!