2009/09/26

Ska svenska folket skonas från sanningen?

Jag ser inte på Hollywoodfruarna men jag gillar Anna Anka hon är ju hur grym som helst! Brukar kolla klippen på AB och njuter över det självfötroende hon har över sig själv, håller inte med om allt hon säger men hon är ascool.

Nu valde tv3 att klippa bort en del där hon talar om hur fel det är att missköta sin kropp och alla problem man kan få med den om man inte sköter den och vilket ansvar man har inför sina barn att leva ett hälsosamt liv. Håller fullständigt med, del livsstil man en gång hade som överviktig och okunnig mot det jag idag vet om kost och hälsa gör att jag blir glad när någon vågar ställa sig upp och säga som det är. Men vad gör tv då jo de klipper bort för att inte väcka anstöt hos folk som inte vågar ta ansvar för sitt liv och sin hälsa. Patetiskt Svenskar måste vara världens mest skonade folkslag som ska skyddas emot allt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Veronica !!
Först vill jag tala om att jag känner väldigt mycket med dig och din familj för det som hände med Mia... Jag hoppas ni får den hjälp som evs så ni kan känna er lugna. Stå på dig Veronica, det vet jag att du också gör. Så pass tror jag mig känna dig.
Litet tips (men det vet du antagligen redan) tassa inte för henne, jag menar då... Konfrontera... Fråga rent ut hur hon tänkt, varför, ge dig inte med några svävande svar....
Och du Veronica, jag VET hur du känner dig nu.... Skickar därför,
Många kramar till dig från Britt Inger

Anonym sa...

Glömde Anna Anka....
visst kan man tolka henne som cool men även som dum...
Hon har rätt i mycket och vågar säga vad hon tycker och känner. Så långt väl men.... Lite väl otrevliga uttalanden släpper hon ut genom sin mun....
Äckliga överviktiga kroppar... Visst är det många människor som känner sig obekväma i sina kroppar, men det beror nog inte alltid på övervikten. Även en smal människa kan känna sig likadan.
Alla svordommar...
Låter illa, inte alls coolt....
Varför poängterar hon att mammor skulle kolla över vikten mera än män ? Tror hon att det skulle vara mindre hemskt för dens barn att pappa drar på sig en sjukdom än om mamma gör det ?
Ja, visst har denna människa rört om i våra tankar.
Jag känner som jag tidigare skrev att visst är en del tankar rätt men också lika många helknäppa...
Många fula påhopp...
Kankse hon inte skulle vara sååå säker på att inte hon kan få diabetes....
Kram igen B-I

Unknown sa...

Tack BI, förstår fortfarande inte varför hon gjorde det men inte ett öga lämnar henne obevakat just nu. Man får ont överallt.

Håller inte heller med om att överviktiga är äckliga men att alla måste ta ansvar över sin hälsa oavsett vad vågen visar. Man kan ju va sund med övervikt oxå det är hur de sitter som visar dess skadlighet.