2008/05/26

En vecka kvar

Äntligen är man då inne i v 7 och det känns ju underbart om än lite läskigt det är ju nu det brukar skita sig. Om en vecka är det ultraljud och det ska bli så spännande. Det har inte blödigt något mer alls sen förra veckan och bara det bådar ju gott, brösten fortfarande ömma och yrseln finns där. Är inte så illamående men det kommer då och då och jag blir så där akut hungersillamående. Den värsta magsvullnaden har gått över nu och det är bara nedre delen istort sett som är svullen nu. Det va lite jobbigt när allt över naveln såg ut som i 9 månaden :P.

Men jag tror den här veckan kommer gå snabbt, har doula möte i morgon, ska väl ut med Åsa på onsdag om det inte blivit ändringar, Kiss på fredag, kurs hela helgen ja så ni ser hela veckan är satans uppbokad och samtidigt ska jag försöka plugga till en tenta jag vill skriva på lördag. Men det får gå som det går jag pluggar så mycket jag hinner så svpårt kan den väl inte vara de värsta delarna är ju avklarade. Men det handlar om alla tillsatser i maten vilka E-nummer de har och vilken skada de enskilda eller de grupperna gör på kroppen, sen är det en hel del om miljö, ekologisk odling kontra "vanlig" odling och en massa pm patientlagen. Så det är ju en del att läsa och jag hoppas vädret blir bra så kan jag läsa när ungarna leker. Har ju bara en liten jag behöver vakta på hela tiden och har jag tur sover han en liten slummer på fm så kan jag läsa. De andra rymmer ju inte utan håller sig i grupp och leker. Mycket finns ju att wappa fram med mobilen så slipper man sitta med ett häfte och läsa men allt finns ju inte och så kan man glömma bort viktiga delar.

Nu ska vi ut i solen, kl är 8:40 och de tär 17 grader ute i skugga. Sommar nu?

Sänder en tanke till Hanna och hoppas med allt i världen att du inte har MS!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack så mycket för positiva tankar! Vi har tid hos specialisten på KS imorgon så jocke har tagit ledigt och följer med om jag behöver ta mer ryggmärgsvätska.. :)

Håll tummarna att den här läkaren är lika bra som förra så det inte gör ont! ;)