2008/05/31

Ojämna men bra avslutning


En ganska seg första timme måste jag säga, inga av de riktigt enl bästa låtarna spelades och inget pyro. Men extranummren hade allt, nästan Heavens on Fire va inte med! Skandal nästan, många i Sverige började lyssna på Kiss just pga den låten även om vi andra lyssnade tidigare men det va med den låten som de blev en del av en ny generation metalfans. Men klart en bra konsert men gubbarna börjar se lite slitna ut ;) .

Happypill som va ett av förbanden och här ifrån sverige va superbra. Det andra förbandet som jag inte riktigt uppfattade vad de hette va det drag på de med men de va så unga och har tid på sig innan det är att lägga världen vid sina fötter men de har helt klart potential.

Det slår mig att väldigt mycket folk röker och fullständigt skiter i om någon står precis bakom dem eller för den delen sitter bredvid. Lite dålig hänsyn och alla fulla medelålders som inte kan uppföra sig är helt patetiskt. Men en hel del brudar i korta klänningar, utmanande klädsel etc som försökte få vakterna att släppa in dem bakom scen gick inte att undgå att se och det är lika patetiskt det.

Nu ska jag plugga på det sista inför skrivningen för ungarna va uppe redan 5:30 så sova till 7 va bara att glömma.

Inga kommentarer: