2008/04/29

Ont

Nu börjar jag känna igen ägglossningarna från förr. Ont, man går dubbelvikt och är småfebrig samt bra nära att vilja kräkas för varje steg man tar. Måtte nu ett hårt arbetande ge resultat.

Ska bli 20 grader ute idag och det vore ju inte fel. Då kan jag sitta på en bänk hela em och lida till en bok. Läser för ovanlighetens skull inte om kost och hälsa utan Bitterfittan som är grymt bra. Inte hört om den så googla på den och sen läs. Grannen Annika lånade ut den till mig.

Hann med en buss till parken så jag fick lite avlastning. Svårt att beskriva det onda men tänk dig en förstoppning fast du är så nödig att du knappt kan hålla dig men måste för du kan inte gå på toa där du är. Så ont har jag men det brukar gå över på en 5-6 timmar och lite alvedon


Mvh

Veronica
Kost och Näringsrådgivare

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja usch, jag ser inte fram emot att få tillbaka pms när jag tar ut p-staven... Tror jag missade en dag i månaden i skolan förrut för att jag knappt kunde röra mig.. Hoppas du mår bättre nu! :)

Anonym sa...

Hej,
Jag har också så där jobbigt när det är dags för ägglossning. Jag har dock märkt att det går mycket bättre/fortare att bli av med det onda med Ipren. Hoppas du känner dig bättre nu.

Unknown sa...

Ja nu är det bättre det brukar ta några timmar sedan går det tack och lov över