2008/04/07

Sniglar sig fram

Ja tiden alltså eller dagarna, ibland går månaderna så förbaskat snabbt att man inte hinner med att andas men när man väntar på att nått ska komma så går det så lååångsamt. Det jag pratar om är ju att det nu är ca 7 dagar kvar innan jag ska ha min mens vilken jag hoppas uteblir. I helgen kan jag göra test eftersom jag har ett sånt där superbraigt Clearblue digitaltest hemma och det kan man ta 5 dagar innan mens så klarar jag inte att vänta några dagar till så kanske jag testar redan på lördag. Mmm spännande så det räcker. Men jag känner mig inte gravid så det är säkert inget.

Bra träningspass idag även om jag inte var 100 % upplagd men jag kör ju lättveckor med superset så man tar det ju försiktigt. Bengan körde spinningen så hjärtat va halvt utanför kroppen och Sarah trimmade coremuskulaturen på oss eftersom Carro var sjuk. Sarah är sjukt bra på just corepassen, skitjobbiga och magen värker som fan efter dem men det är ju så det ska vara man ska ju vara svettig och helt slut.

Gubben hade köpt färsk tonfisk som vi skulle äta till middag men den visade sig inte alls lukta så gott när vi väl skulle äta den :( Underar om det var ommärkt eller om det legat i fiskdisken ett bra tag innan de förpackade den. Den åkte i soporna så det blev grönsaker och haloumi ost till middag. Tog en banan och en riskaka med nötsmör så jag fick i mig lite energi nu efter träningen oxå. Nötsmör är himla gott och har du en mixer kan du göra det själv. Välj de nötter du gillar, jag hade mandlar och valnötter i det här smöret. Kör i mixern tills de är pyttebitar kvar och häll sen i vatten tills du får önskad konsistens. Lägg i en burk så har du ett superbra pålägg till bröd, kakor eller vad 17 du nu äter. Håller säkert i en vecka så gör en bra sats och njut. Har man hasselnötter blir det som nötcreme och det vet ju alla hur underbart gott det är men inte fuska med att söta det med nått och inte heller salta.

Fick massor av böcker av Asfa som har Bailinen hon håller ju på att avvecka så jag fick alla hennes böcker. Läser ju allt jag kommer över oavsett vilken lära det handlar om så nu har jag ytterligare 20 böcker att sätta näsan i. Har även köpt upp en del av hennes lager som jag säljer bort till superpriser till mina medlemmar på Viktsnack.se .

Nä nu ska jag lägga mig på spikmattan och njuta en stund innan det är dags att sova. Det är underbart att ha gubben hemma på nätterna!

Inga kommentarer: