2008/04/04

Pollenseg

Det märks att det är mycket pollen nu och värre lär det bli. Trots att man petar i sig piller mot skiten är man trött så man kan dö. Igår skulle jag springa på löpbandet det fick bli en pw i 8% lutning i 3 km istället för löpning. Brände visserligen av en del kalorier men jag vill ju springa men det blir ju snart bättre. Yogan nästan sov man sig igenom. Kan man skicka in en motion till Riksdagen om avskaffandet av pollensäsongen? De avskaffar ju allt annat varför inte vårbesvären också?

Gick iväg med barnen till första sagostunden idag, Lowa som inte är 3 ännu fick vara ute med lillemannen med de andra dagmammorna som tog de små. gör lite ont i ett mammahjärta att inte veta hur det går för ens barn men det hade gått jättebra. De stora var väl inte så där himla impade av att sitta stilla och lyssna på sagostund men de lär väl lära sig med tiden.

Ska softa idag och inte träna nått. Magen känns som en fotboll efter två måltider ärtsoppa igår. Tur man redan är gift så man får fisa när man vill ;)

Nä nu ska vi snart ut igen de tär så fint att man inte vill vara inne

Inga kommentarer: