2008/04/21

Åter måndag

Vad dagarna går snabbt ibland när man inte väntar på nått! Den här helgen bara drog iväg som en löning utan att man kan minnas vad man gjort i stort sett. Igår softade vi hela förmiddan eftersom småttingrna varit vakna om vartannat halva natten. De somnade ju kl 16 efter deras långa cylektur sedan va de småpigga på natten så mamma och pappa fick springa gatlopp med välling, filmer etc. Så det blev små soft på morgonen.

Det va superhärligt väder ute igår , satt i lekparken medans tjejerna cyklade runt och det var jättevarmt. Man kunde gott och väl ta av sig koftan och sitta i bara träningskläderna. Hoppas den här dagen blir lika skön.

Träning med Anders (min PT) på em, körde lite nya bröstövningar men även lite rygg. Har lite problem med knutar i mitt högra skulderblad och han försökte trycka ut dem. Ma kräks nästan när han trycker på dem så jag ska nog boka en timmes tycka ut knutar massage hos honom så man kanske får bort dem. Sprang halvmilen på bandet innan spinningen så det va skönt att komma hem och äta middag efter det. Gubben va på superdåligt humör. Liksom en 3 åring som gör illa sig på nått och är världens långsinta så surade han för att han skurit sig i tummen eller nått sånt. Sen hade Lowa ramlat på armen och inte alls velat skuta gråta fast att hon somnade och sedan vaknade och fortsatte gråta. Och inte är det lätt för en 2,5 åring att bli glad när man har en pms pappa som inte alls har lust att trösta. Men ett par minuter med mamma så va allt det onda borta.

Somnade gott igår vill jag lova. Idag ska Maria till ögonläkaren och vi ska äntligen få veta om hon har nått fel på ögonen. Hon har ofta migrän nu för tiden men jag tror det har med att hon äter för dåligt och för sällan fast det kan ju ha med synen att göra oxå. Optikern hittade inget fel på hennes ögon men hon säger ju att hon inte ser bra så det måste ju vara så kan man tycka. Ja ja vi får väl se.

Nu ska vi ut i solen, både katterna och kaninen behöver mat så det blir en promenad och handla och leka i skogen. Vi är en liten grupp idag så det passar bra.

Inga kommentarer: