2008/04/06

Chock promenad

Idag skulle småttingarna vara hos mormor och leka så när de va levererade tog jag en pw ner till Årsta för att möta gubben på jobbet.

Det byggs mycket overallt så den väg man planerat att gå blir inte alltid den man ska gå. När jag kommit över Västerbron får jag världens chock. På Expressens löp sitter en bild på mig! Hua kunde de inte valt en snyggare hur ska då bilderna i tidningen se ut. Nä usch och fy men kanske blir det lite reklam så jag får lite mer kunder. Vill inte jobba med för många samtidigt för det får inte ta tid från mitt vanliga arbete och vi är ju ute hela dagarna nu när det är fint väder.

Så när chocken lagt sig pinade jag vidare ner till Årsta partihallar. 1:29:31 tog det från IcaMaxi i Solna att gå hela vägen. Men går jag igen tar jag en snabbare väg nu när jag vet hur de bygger

Mvh

Veronica
Kost och Näringsrådgivare

4 kommentarer:

Barbro sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Barbro sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Barbro sa...

Här i Dalarna är du inte på löpet, det domineras av den försvunna flickan.
Men det är ju desto mer av dej inne i tidningen... STORA bilder... och den bilden av dig idag tycker i alla fall jag var jättefin. Bilden på dej som du såg ut förut har jag ju redan sett... men som sagt, bara på bild.

Det var väl bra det som stod om dej, kommer säkert att inspirera många andra. Såg däremot inget om viktsnack.se...

Barbro sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.