2008/04/13

Då tar vi det en gång till

Nu går i vi in på månad 2 i detta försök att få en ny familjemedlem. Ja det betyder att idag kom mensen :( Inte för att det gör något vi hade ju det här som en testmånad och det är ju egentligen vid nästa ägglossning vi vill att det ska bli nått så det blir ett januari barn. Men när man är van att det alltid blir på första försöket blir man ju lite besviken fast man inte borde bli det. Det är ju inte direkt otrevligt att fortsätta försöka ;). Tror gubben har svårt att våga erkänna för omgivningen att vi vill ha flera barn. Han vill liksom skoja bort det om någon frågar, jag säger tvärt om helt rakt ut att jag gärna vill ha fler kanske rent utav två st till. Man ska inte skämmas över att vilja ha en stor familj. Ok vi bor trångt men de bor trängre i många andra länder än vad vi gör och jag klagar inte.

Svårast har han nog att säga det till sina föräldrar att vi planerar ett till. De vet ju om missfallen och måste ju fatta att vi jobbar på ett barn till. De letar nämligen ny bil åt oss. En i samma storlek som vi har vilket kommer bli för litet när vi får en till. Jag har rent ut sagt att om vi ska ha ny bil ska det vara av minibuss typ och gärna med 7 sittplatser så jag kan åka iväg med alla mina dagbarn om vi vill åka någonstans och slippa ta tåg och buss. Dessutom tycker jag att min bil duger bra tills dess att vi närmar oss en större familj. Om han nu bara fixar till de skador han har tillfogat den vill säga. Tycker den kan rulla sommaren ut iaf och sen kan vi inför nästa vinter börja fundera på nått annat. Är så förbannat trött på alla hans bilaffärer med alla dessa bilar i halv risigt skick som håller ett max två år. Vill ha en bil att slita på längre än så. Men han kommer troligtvis gå och köpa sig en egen bil innan han har fixat skadorna på min som han sedan krockar som med den andra ..... Han är en katastrof bakom ratten fler än jag blir livrädda när vi åker med honom.

Är redan så less på pollen att det inte går att förklara, mina ögon är sprängröda och man är så trött att man skulle kunna gå i ide. Käkar piller men det hjälper inte mycket det rinner i näsan och ögonen iaf. Skitpiller.

Nu ska jag laga mat, behöver ett nytt tangentbord till den här datorn knapparna hänger sig. Blä.... lön på tisdag

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller tummarna för att det går bättre nästa månad!

nu har jag skaffat mig en blogg också, fast den blir nog rätt tråkig, mitt liv är rätt händelselöst egentligen.. :)

Anonym sa...

Hejsan!
Snubblade över din hemsida och det var kul att läsa bloggen och era försök till ett till barn.

Men måste få fråga, vad gör du om det blir en kille?

Läste på din hemsida att du bara vill ha fler barn om det blir en flicka, varför det?

Låter lite konstigt i mina öron att rata ett kön.

Unknown sa...

Ratar självklart inte en kille men hoppas på en flicka eftersom alla andra är det och av det skälet jag inte vill ha någon kille. Bekvämlighet kanske har visserligen killnamn klara så skulle det bli en så har jag ju att ta av. Det viktigaste är ju att det blir en och sen om det bli ren kille eller tjej spelar ju faktiskt ingen roll