Läser i AB idag om att de i ett skolkök i Göteborg slevar upp 5 kg kokt pasta ifrån golvet och sedan kör ut till skolor och daghem. Är inte förvånad över skolmatssnusket och det händer nog på fler ställen än där men det är tragiskt. Inte nog med att maten är av skitkvalitet och hel/halv fabrikat späckat med transfetter och e-ämnen
Bävar för när småttingarna börjar skolan och tänker ofta på de stackare som redan är där.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Jobbar själv i skolkök, vi lagar nästan allt från grunden och har ett jättesalladsbord. Tråkigt när alla dras över en kam,görs det med dom i erat yrke oxå?
Mvh Petra
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.1912343
Nä inte alla över en kan men många som arbetar med mat i storkök ser mer till kvantitet än kvalitet för ofta.
Skicka en kommentar