2009/01/23

Första natten av klarad


Viggo började bajsa brunt redan i går kväll tyder på att han får i sig mat :) Ett riktigt matvrak som vill suga hela tiden och det är tur att jag skulle kunna starta ett eget mejeri när jag ammar så det finns gott om mat tidigt. Men suga från kl 3 på morgonen fram till kl 7 är ju inte riktigt vad mamma önskar. Fast som van ammare kan man ju sova under tiden han suger. Mycket är ju snuttande bara så nappen åkte fram lite för tidigt enligt mig men Viggo gillade den skarpt. Känner mig inte ett dugg trött men det beror ju mycket på att jag fick sova mycket igår.

Lowa tycker att lillebror låter för mycket fast han knappt säger ett ljud mer en harang då och då när han inte har något att suga på. Hon är ganska skeptiska till bebisar över huvudtaget men Mimosa tycker att han är så söt.

Måste bara visa bilder på min moderkaka. Känsliga tittare får blunda. Tycker den är så vacker. Hade jag haft en trädgård hade jag behållit den och grävt ner den men vi har ju inte det.


Släggbacken folket ringde igår och de hade hittat ett ev triangelbyte som skulle kunna fungera. Men med min 5000 kr höjning av f-skatten och ny bil så vet jag inte om vi har råd med det. Jag trivs så bra här och får ångest av tanken på att flytta. Men vi ska räkna på det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis än en gång till en jättesöt liten Viggo!!
Förlossningen verkar ju ha varit bra:-) Och vilken fin pojke då! Hur söt som helst:-) Skönt att din amning funkar bra.
Sköt om er nu, kram Mirka

Anonym sa...

Ja, de är inte bara bra på att kissa, äta kan de också. Elliot är också så snuttig så vi tar också till nappen när vi vet att han ätit.
Skönt att kunna sova samtidigt som man ammar. Äntligen någon nytta med hängpattar. =)

Spännande med moderkakan. Jag fick aldirg se min. Tänkte inte på att fråga.

Unknown sa...

Vår barnmorska undrade ju om vi ville ta hem den men som sagt vi äter den inte även om många gör det och har ingen stans att gräva ner den