2009/01/02

Fick tag på KS idag

Efter ett väldigt jagande fick jag så tag på Spec Mödravården på KS så jag kunde få tid för riskbedömning. Onsdag nästa vecka fick jag tid då är jag 38+4 så då kan han ju redan ha kommit! Just nu är man ju ganska inställd på att det inte kommer bli beviljat med vår vanliga otur så det är "nästan" att det inte spelar någon roll om det blir hemma eller i sista minuten på DS. Helst vill man ju vara hemma och jag drömmer ju om det men jag hatar strulande.

Ska iväg på akupunktur idag och det är ju en av mina barnmorskor som gör den så jag hinner prata lite med henne. Sen ska jag träffa en av mammorna jag doulat under hösten och titta på hur stor bebisen blivit :) Längtar efter Viggo nått så förskräckligt vad ska han ligga där inne för och mesa?

Annars händer det så lite som möjligt här tills man börjar jobba på måndag igen. Ska väl försöka få gubben att bygga skötbordet snart allt tar sin lilla tid med honom men till slut lär det väl vara monterad.

Nä nu ska väl kläderna på så vi kan åka iväg.

2 kommentarer:

Barbro sa...

Jadu, när läget är som det är så blir det ju så att när du inte skrivit nåt på över 2 dygn, ja då undrar man ju om du ligger på BB eller...?? Har det redan blivit en liten Viggo?

Unknown sa...

Nä då har bara inte haft nått att skriva. Lovar att smsa asap när nått händer ;)