2009/01/05

Vår Katt en fetknopp

Så kom vi då iväg till vår veterinär Bubba med sitt stora leende. Katt var inte lika glad att se honom som vi andra men kissar man blod så får man allt gå dit. Han log sitt största leende när han såg hur fet katten blivit :P Hon har gått upp från smäckra 3,3 kg i september till dagens 4,57 kg. Hon får absolut inte gå över 5 kg har vi fått stränga order på. Så nu ska vi dra ner på maten även om Morris säkert minskat i vikt lika mycket som hon gått ner och så får de lightmat. Men blåskatarr eller nått liknande tror han att det är så nu ska hon få medicin i 10 dagar.

Att hon går och kissar lite var stans tror han bara är ett orostecken så vi ska testa ett kosttillskott när hon blivit frisk från det här om hon inte slutar pinka.

Nu ska jag vila lite till sov en stund innan middagen är så trött sov ju inte bra i natt och så har det varit full rulle här på förmiddan med glada barn. Ute va det skitkallt när vi kom ut en timme efter lunch innan killarna skulle gå hem. Näshåren krullade sig ordentligt, hua och kallare lär det väl bli.

Inga kommentarer: