2009/01/20

Mitt pinjata bygge

Mimosa ska ju ha piratkalas på lördag och jag hoppas Viggo kommit då så han inte dimper ner på kalaset :P. Då får han snällt vänta tills efter kl 14 iaf.

Men allt ska gå i pirat tema och ungarna som kommer inkl mina ska vara utklädda till pirater. Mimosa har beslutat att ha en pinjata som godispåsarna ska ligga i som de ska slå sönder och de tär ju lättare sagt än gjort att få till en sån. Har klistrat massor av tidningar, silkespapper och lim på en stor ballong men den verkar aldrig bli hård. Nu står den vid skotorken eftersom vår lilla värmefläkt pajat lägligt :@ Fan oxå så jag hoppas att den blir hård när den väl torkat så jag kan lägga ner alla påsarna där i och hänga upp den. Annars får de ju påsarna som de är de tär ju inte hela världen.

Min bm ringde idag och var nyfiken på om Viggo kommit ännu. Hon suckade lika tungt som jag över hur trög han var. Hon tycker jag ska försöka vila mer men med mer vila så är jag ju nästan död. Plikten framföra allt va det inte någon av våra kungar som hade det mottot? Det är ett bra motto även om jag är emot kungahuset fast det står på några av våra kronor annars hade jag ju inte vetat om det ;)

Ska ta en promenad och lämna min bokföringspärm när alla dagbarnen gått hem. Förhoppningsvis kan jag lyckas få gubben att göra den akupressur han blivit tilldelad men han är så jävla lat och ger upp efter 5 minuter. Tack och lov för backuperna på vår förlossning för ibland kan man ju undra vad man ska med gubbarna där för som inte orkar hjälpa till mer än 5 minuter men sen tar hela äran när det väl är klart. För viss tär det väl de som har haft all smärta och pressat ut ungen? Det låter ju så på dem iaf när de återberättar hela förloppet, det var de som gjorde jobbet. Ja tjena!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt med piratkalas. Hoppas du lyckas med pinjatan. Annars kan skattjakt med hjälp av foton vara en kul grej. Hade det på Karls 5 årskalas och det tyckte alla barnen var så kul så nu kör alla hans kompisar med det när dom har kalas:).


Kram C

Anonym sa...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes