2008/07/25

Visit på MVC

Bokade en tid för att kolla blodtrycket, får ju såna blodtrycksfall och yrsel som följs av illamående så jag ville kolla upp det. Lite lågt blodtryck tyckte den här bm att jag hade och fortsätter det med många blodtrycksfall om dagen tyckte hon jag skulle åka in till sjukhuset för att kola så det inte är nått annat. Men det började ju med graviditeten så det lär väl försvinna med den sen oxå antar jag. Hon kände lite på livmodern som är större än normalt men det var inte tvillingstort ( tack och lov ) men som hon sa och som jag vet växer det ju mycket mer ju fler barn man får. Ställde mig på vågen, ingen vacker syn kan inte förstå hur man kan gå upp i vikt så mycket fast att man tränar så mycket. Över min förmåga att förstå. Ska börja dricka proteindrycker igen tror jag mår inte bra av viktuppgången.

Någon som har tips på hur man ber sin granne att sluta röka så jävla mycket. Mår så illa av hennes rökande och vi får konstant stänga balkongdörren och att äta på balkongen går ju knappt för hon är alltid hemma och äta där någon röker det gör jag inte. Ska jag gå på henne och isf hur? Jag har ju alltid haft problem med andningen när folk röker och nu känns det skit att hon röker minst 1 gång i timmen mellan 7-01 och hon verkar alltid vara hemma. Folk måste ju få ha rätt att röka men jag ska inte behöva vara passiv rökare så mycket för det. Att hon röker när vi inte är hemma kan jag leva med men eftersom vi sover i vardagsrummet är det lite jobbigt att ha någon som sitter på sängkanten och röker. Skulle vilja strypa henne för hon inte bara röker hon är mega jobbig i övrigt oxå och jag kan faktiskt förstå varför vår hyresvärd inte alls ville att hon skulle få bo kvar här alls men gick med på bytet för att han som vi hade under skulle få en större lägenhet. Grrr

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker inte att man har rätt att röka på balkongen, det får man faktiskt göra inne så att det inte går ut över någon annan.

Skönt att bebis verkar må bra trots att du är lite yrslig.

Barbro sa...

Fy vad jobbigt med röken! Jag skulle bli absolut vansinnig... håller med anonym, vill hon röka så får hon väl förpesta sin egen tillvaro och ingen annans!

Kan ni inte tjata på värden om att få byta, det här är ju ytterligare en anledning förutom storleken.

Ska du verkligen träna så mycket som du ändå gör nu, med tanke på blodtrycksfallen? Var rädd om både dej och bebben.... (tjatig? javisst!)

Unknown sa...

Hon sa att träningen var ok bara jag satte mig ner när jag blir så yr. Hoppar ju över rygglyft och vissa stående lyft där jag vet jag får yrsel nu för det är lite läbbigt.

Vet inte alls hur man ska ta upp det med psyko grannen tror hon kan bli arg och galen om man säger till henne. Nu försöker vi smått att göra henne uppmärksam på det med att hårt dra igen balkongdörren, lite högre säga till barnen att de inte ska vara ute där när det luktar rök och sånt som hon borde höra. Man kan ju tycka att hon borde vara lite rädd om sig själv eftersom hon har barn i 7 års åldern

Anonym sa...

Gå ner och prata med henne och förklara hur det är, försök komma överens annars är det bara att vända sig till hyresvärden.

Unknown sa...

Tror hon skulle bli galen då