2008/10/02

Ligger på sniskan


Lowa skulle trött som hon var med till MVC men lyckades hålla sig vaken hela vägen dit och lekte snällt hela tiden. Viggo ville inte alls samarbeta vad gäller att ligga rätt när magen skulle mätas. Man kunde riktigt se på formen på magen att han låg på tvären. Tvärvigg kanske han ska kallas ;) Hon fick det nästan 25 cm på sf måttet men skrev 24 för säkerhetsskull så det inte blir nått knas nästa gång. Hoppas han inte växer och blir jättestor och att magen får bli så där lagom stor när man ska jobba tiden ut och man vill träna som vanligt så länge det går.

Alla andra värden var helt ok, har något högre blodtryck nu än jag har i normalfallet när jag inte är gravid men det är fullt normalt tryck, socker och hb helt ok. Hon var inte ett dugg bekymrad över viktuppgången utan 0,5 kg i veckan sen sist var fullt normalt. Jag vill ju inte det fortsätter med samma fart med viktien som det gjort man ska ju ner i vikt sen oxå.

Trött och har inte alls lust att knata iväg till yogan tycker den ligger så sent nu när man är så trött på kvällarna men har man betalt för den så gå man. Ska ta det lungt iaf.

Inga kommentarer: