2009/08/27

Hur är det möjligt?

Igår va jag med Sune på valpkurs för fösta gången. Han gjorde det mesta rätt men att försöka få en hund att lägga sig ner som redan är i marknivå är ju inte det lättaste. Han har ju så korta ben att det inte är mödan värt att ligga ner. Men vi ska öva på de läxor vi fick. Hans intresse för de övriga valparna var till en början noll, han satt och vara tittade på. Men sen fick han två favoriter Cookie som var någon terriersort och Suzi som var en liten svart skotte. Så söta men han förstår inte riktigt valpspråk utan vill kunna rangordna sig med vuxna hundar. Jämngamla är det lite svårare med.

Så nu till rubrikens fråga, hur är det möjligt. Lowa har varit torr på nätterna ett bra tag men fasiken var tomten tillbaka med vattenhinken inatt. Redan innan natten börjat hade hon gjort jordens pöl i min säng :( dyblött men ok man kan vända på bäddmadrassen, kissa ungen och tvätta dagen efter inte mer med det. Sedan går det inte många timmar förrän hon är tillbaka i min säng igen, jag skickar henne och kissa innan hon får lägga sig och några timmar senare är det dyblött igen!!! Fan handdukar på och kissa ungen igen. När jag sedan tänker lägga över henne i hennes egna säng så är även den dyblöt med täcke och allt. Hur fan kan ungen kissa sånna mängder? Hon drack visserligen 2 flaskor välling på natten men i övrigt inget annat av mängd. Vart kommer allt ifrån?

Såg ni True Blood igår? Lite besviken på första avsnittet som enl mig va lite tamt. Även om det kretsar väldigt mycket av vampyrer i min skalle just nu efter att ha plöjt Twilightserien. Kanske kommer det bli mer spännande framöver så man får valuta för licenspengarna .

Måste plugga i helgen, eller iaf läsa och titta igenom dvd till kursen jag ska på på fredag. Hoppas alla föräldrar kommer ihåg jag ska vara ledig den 4e annars påminner jag er här för er som hänger här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

True Blood var bara skit. Kolla på Being Human istället. En vampyr, en varulv och ett spöke som bor tillsammans. Första Säsongen gick i somras, jag väntar spänt på tvåan.
Åsa

Unknown sa...

Kanal?

Anonym sa...

http://megavideo.com/?c=search&s=being+human