2008/03/19

Man blir lycklig i kroppen

Jag har sagt det förr och jag säger det igen jag ÄLSKAR afron. Om man hade 5 pass i veckan skulle jag gå på alla helt klart. Så bra träning att ni inte kan fatta. Jag är genomblöt i hela kroppen, håret dyblött, kläderna blöta och fotsulorna rinner nog de med. Skulle mer än lätt kunna byta ut varenda kond pass mot just afro för jag blir så glad i hela kroppen att att skutta runt som ett skållat troll (har de troll i Afrika?) Tjoho mer afro till folket!

Testade löparskorna efteråt men bara i 5 min för att se hur de kändes. Helt underbara nu ska här löpas mil efter min , nåja o tanken i alla fall. Fast med tanke på hur ont jag just nu har i min handled så blir det nog styrke vila en vecka tror jag och bara kondträning. Kan knappt knyta skosnörerna som de tär nu utan att det gör ont. Men de tär lustigt jag kan ligga på en bänk men en 20 kg hantel i varje hand och göra bröstpress utan att det gör det minsta ont men sedan kan man knappt torka sig efter man varit på toa för att det gör så jävla ont. Måste gå till en kiropraktor eller nått och kolla om det sitter en nerv i kläm eller nått sånt för jag tycker mina handleder borde ha mer styrka än vad de har annars får jag väl börja köra med handledsövningar. Ge gärna tips på övningar så är ni snälla.

Men det ska bli löpning hela påsken så det gör inget att andra muskler får en veckas vila.

Kallt ute idag, minusgrader, burr. Vi som skulle testa de nya grävskoporna men nu lär det väl vara stenhårt i sanden. Skulle ha en riktig grep eller spade så man kan vända på lite sand så det bli mjukt. Nu skulle vi ju behöva fylla på hela sandlådan med sand men det lär ju aldrig hända om vår hyresvärd får bestämma. Ska prata med fastighetsskötaren om han kan prata med värden då brukar saker hända. Han är bäst vår fastighetsskötare Åke. Han hjälper oss med allt men så är han ju inte anställd av värden heller utan tillhör ett inhyrt bolag.

Nä nu ska jag steka ägg innan jag svälter ihjäl ;)

Inga kommentarer: