2008/03/16

Testar ny blogg

Strul med MSN de har stängt ner min blogg .

Anledningen till att det stängts ner är att någon anmält sidan som antingen pornografisk, stötande eller annat men man får inte riktigt nått svar på vad det är som ska tas bort. Jag skriver ofta om min avsky mot de nazister som bor i mitt område. Det kan verka stötande för de som håller med dessa. Skriver även om min träning, mitt extrajobb som kostrådgivare, mitt jobb som mamma, fru och dagbarnvårdare. Skriver som sagt om livet i allmänhet och inget jag själv skulle se som kränkande material. Lägger nog ut en och annan bild på min och familjens vardag och tror nog inte det heller skulle ses som kränkande. Så nu kommer jag blogga här tills jag vet om mitt space öppnas igen och då kommer de här inläggen kanske att flytta över dit annars så stannar jag kanske här igen.

Här är gårdagens blogg som inte kunde läggas ut
Man kan bli smått galen när man inte kan komma åt sin blogg och få skriva som man vill. Så nu sitter jag och skriver det här i word och hoppas på att kunna klistra in det i bloggen så snart det bara går. Blir galen om de stängt ner den av någon anledning men man vet ju inte det är ibland knas på spacet. Har mailat så ni lär ju veta hur det gått om ni kan läsa det här.
Idag var vi på simskolan. Lowa badade med Peter och tyckte det var väldigt konstigt tills det var dags att gå upp då ville hon bada mer. Mimosa va som en fisk i vattnet, hoppade, dök, simmade utan puffar som om hon aldrig gjort annat än att simmat under vattnet i hela sitt liv. Brås ju helt klart på mamma *stolt* Räknar iskallt med att hon kan simma helt utan puffar till sommaren. Det va en familj som badade i samma grupp som oss som jag troligtvis kommer bli irriterad på både en och två gånger under kursens gång. Det första de gör när de kommer till bassängen är att hoppar i när gruppen innan fortfarande har lektion. Jag sitter ju på kanten med Mimosa och väntar och även flera st andra gör samma sak. Säger till dem att gruppen innan inte är klara så de ska inte hoppa ner i vattnet ännu. Då tycker han att de ska ju bara leka runt kanten. Säger iaf att jag tycker det är oförskämt att hoppa i när en annan grupp har lektion och det är ju simfröken i mig som kommer fram. Fast de blev uppskickade ut vattnet iaf av instruktören. Flera i Mimosas grupp har simmar sedan de var bebisar men ingen var så modig i vattnet som Mimosa. De höll fast i sina föräldrar och ville inte alls göra nått som vi skulle göra. Men vi va exemplariska he he he. Läxa till nästa gång var att mata in armtagen både bröst och crawl.
Sen bar det av till Kista för att se på Horton som barnen tyckte var jättespännande. Lite jobbigt att sitta still en fullång film tycker de ju men vi sitter ju alltid längst fram så de kan röra på sig lite. Lowa satt och sjöng Blinka lilla stjärna ett tag och när det blev för hög nivå på henne fick jag stoppa hennes vackra sjönsång.
Efter bion åkte vi ut till NetonNet för att köpa mig en laptop, vill ju ha för min kostrådgivning och så nu är jag 6000 kr fattigare men en dator rikare. Hoppas nu bara jag får jobb så de tär motiverat att ha den . Men det ska nog gå bra det rullar ju in lite pengar då och då om alla betalar sina varor etc. Tyvärr va inte mitt gamla Hälsovakten vista redo så jag behöver ett nytt och det är ju dryga 3500 + moms så jag har inte beslutat om jag ska ha cd eller internetversionen av det nu. Måste ju kunna lägga in flera klienter och då kostar det ju. Men allt löser sig. Datorn fungerar iaf bra nu när alla uppdateringar är gjorda och nätverket gick att logga in på. Nu har vi ju ganska många grannar med oskyddade nätverk man kan använda sig av men man vill ju vara i sin skyddade sfär det är tryggast.
Borde lägga mg och sova nu, Peter ska jobba nere i Årsta i morgon bitti fram till kl 12 och innan dess kör han ju taxi. Ska bli så skönt när han får börja jobba heltid där nere och slipper taxin som det inte är några pengar i. Tänk att han ska kunna ha pengar över efter hans utgifter är betalda det är ju fantastiskt. Länge sedan nu det var så och det är både efterlängtat och behövligt så man kan ha lite roligt ibland för pengarna. Nu svälter vi ju inte men man vill ju både spara och kunna köpa nått extra ibland. Nu köpte jag ju den här datorn så det va ju nått som får hålla många utsvävningar framöver men jag hoppas ju få igång min on line baserade kostrådgivning där man kan köra via msn eller skype och ha webbcam så det nästan blir som att sitta mitt emot varandra. Dessutom blir det inte lika dyrt för den som ska ha rådgivningen eftersom min tid och resväg blir betydligt billigare. Så tveka inte att testa på en omgång det är snart sommar! Apropå det det va länge sedan man gick i baddräkt men det kändes helt ok på badet idag. Det är bara mina hästlår jag inte gillar, de blir så stora när man kör tunga benpass på gymmet, nu föredrar jag hu stora muskulösa lår än smala taniga pinnar utan ett uns av styrka men man ser ju lite halvfet ut.
Nä nu ska jag nog a och kolla om spacet kommit igång sedan blir det att krypa ner under täcket med Lowa så får vi se när det här ligger ute så ni får läsa det.

Inga kommentarer: