2008/08/18

Förklaring varför jag tycker som jag gör om vaccin, lite taskigt ljud

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ok. Vi väljer att ha olika källor, inget fel med det.
http://www.hu.sll.se/gn/opencms/web/AF/Vad_kan_man_gora/alternativ_eller_kompletterande_behandling_vid_autism/forgiftning_med_tungmetaller/

http://www.smittskyddsinstitutet.se/vanliga-fragor/allmanna-vaccinationsprogrammet/aktuella-fragor/

Frågan är, om du har rätt, varför kvicksilvret behålls i vaccinet? Vad jag har läst används det som konserveringsmedel och det lär vara billigare att modifiera vaccinet är att ta han om en massa ungar som blir autistiska vårdpaket av det?
Åsa

Unknown sa...

Alla får göra sitt val jag gör mitt och försöker att inte låta våra ungar käka gamla febertermometrar och dricka bensin typ. Men vill man ta risken att riskera detta får man ju göra det men jag tänker inte göra det, ungarna kan vaccinera sig den dag de själva kan ta beslutet om de vill stoppa in gifterna i sina kroppar. Sedan kan ju undra om det idag inte finns bättre konserveringsmedel eller om man fortsätter ha kvicksilver etc bara för att det är billigt. Läkemedelsindustrin skiter fullständigt i om dina barn blir sjuka de är inte ute efter att bota de är ute efter att sälja (tyvärr) Varför tror du fass är så tjock? Det beror på att alla biverkningarna av alla läkemedel måste listas upp, om man har färre symptom av sin sjukdom än det kan ge i biverkningar så kanske man kan fundera på om det verkligen är värt att ta läkemedlet, eller? Att man de senaste 50 åren fått sjukdomar som inte funnits tidigare måste ju bero på något och troligtvis på miljön och allt skit man petar i sig eller hur?

Visst är det tragiskt med alla som blir sjuka men fler får faktiskt med av vaccinen och mediciner än de som dör av sina sjukdommar idag det är något som borde upplysas. Men som alla företag mörkar ju läkemedels branschen de har sina lobbyister som ser till att de får det gensvar i forskning och anslag etc för att kunna fortsätta. Man borde öppna ögonen mer för det när pengar styr och pengar kommer att fortsätta styra.

Det gäller ju allt om man tror på att det sociala skyddsnätet fungerar kan man ju låta bli allt vad personliga försäkringar och friskvård som helst heter och inse den dagen något händer att det faktiskt inte fungerar om man inte tar saken i egna händer från början. Tyvärr är det så.

Så mina barn kommer inte riskeras med andra vaccin än just stelkramp ifall de kliver på spikar i skogen, antibiotika är inget jag har och kommer peta i dem i första taget. Så är det alla får göra som de vill och den dag något går snett får man ju hoppas att man inte trodde systemet skulle skydda dem för att man litade just på systemet som är lika köpta av industrins lobbyister som vilka företag som helst.