2008/08/21

Så har vi varit på ultraljud


Fasiken jag hade ju mailat ett inlägg men nu får jag göra ett nytt så det kanske blir lite dubbelt.

Det tog 45 minuters försening på Ultra Gyn innan det blev vår tur och då kunde man inte längre spela in på video :( De hade haft det samt DVD under ett tag men alla föräldrarna klantade till det så väldigt när de skulle ha med rätt format på skivor och sånt så de gav upp. Men vi ska ju boka tid för 3D ultraljud om typ 7 veckor eller nått sånt så då får man ju en DVD och en massa bilder hur coolt som helst.

Men ok allt såg bra ut förutom att det är en kille, hur skumt är inte det efter 5 tjejer så är det en kille där inne.

Se hur han håller ena handen för ansiktet som om han inte ville vara med på bild.

Nytt datum blev det 2 dagar tidigare än beräknat enl ägglossning så det blev datum efter mensen och de tär ju ovanligt att man inte blir tillbakaflyttad en himla massa.

Så välkommen Viggo mamma måste vänja sig lite med tanken bara

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att allt såg bra ut.
Om enda "felet" är att det är en kille kan du väl stå ut med det. =)

Små Havsstjärnornas Familjedaghem sa...

Ja man får ju det håller på att vänja mig mellan sprarkarna för de tär en vilding där inne. Snart dags för ditt ultraljud hoppas våra datum kommer riktigt nära varandra

Barbro sa...

Kan man gissa att lillebror kommer att bli ordentligt bortskämd med uppmärksamhet av alla sina storasystrar.... grattis att allt såg bra ut!

Anonym sa...

förrutom att det var en kille hmmmmmmmm, det där lät halvbra!!!

Unknown sa...

Visst låter det halvbra men jag måste välja mig vid tanken att kunna få en kille efter 5 tjejer

Anonym sa...

Hej! Vad skönt att ha ul:et avklarat! Jag sa ju att det är en kille he he:-) Den lilla pojken kommer bli ordentligt bortskämd av sina systrar:-D Alla mina tjejer har varit snällare som små, killarna är riktiga bus-ungar men nu är vi mitt uppe i Linnéas för-pupertitet och det är inte att leka med! Så det är nog hugget som stucket;-)
Kramar Mirka

Unknown sa...

Jo jag har ju alla åldrar på damerna hemma så man känner ju att man lever. Fast värst är ju 15 åringen i familjen hon slår alla andra med hästlängder tillsammans

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Unknown sa...

Jag undanber mig kommentarer om ev aborter från folk som inte kan tillåta att någon annan önskar barn av ett visst kön även om vilket som är välkommet.