2008/08/06

Fullt ös

Ja inte märks det att ungarna varit i från varandra på 4-5 veckor för här är det full fart. Ok lite återanpassning krävs ju av alla vad gäller mat och toa regler men det regleras ju ganska snabbt så allt är som vanligt.

I morgon kommer en familj hit och tittar på verksamheten, de har en flicka som de vill ska börja hos oss.s Jag vet faktiskt inte hyr gammal hon är men de är inte nöjda med sitt dagis och vill till oss istället. Så det kan vara kul med en liten tjej till som skuttar runt. de har inte heller något emot att det kommer en liten bebis i januari och det är ju viktigt man talar om för de som är intresserade . Rent ekonomiskt är det ju toppen att få in ett barn till dels för att jag kan få in skatten i tid innan babyn kommer så man kan slappna av men även om vi skulle lyckas få en större lägenhet så har man råd med den ökade hyran utan problem. För hur man än gör så tjänar ju gubben inte så mycket som man skulle önska det räcker till hans lån och hyran och möjligen lite till men en höjd hyra så är det ju spräckt. Så håll tummarna för att vi gillar varandra och de är en lika bra och skruvad familj som vi andra här i verksamheten är. Det är ju så viktigt att det inte kommer någon superpedant, icke djur älskande och för "fin" person som ska in i vår "familj". Vi är ju inte sånna vi är ju bara vanliga svenssons som inte har renare eller skitigare än andra, inte är bättre på något sätt och tar dagen som den kommer. Lite skit i hörnen har ingen dött av ;)

Tror det snart är dags för Quinoa att få sina ungar för hon är mer och mer inne i boet nu. Kanske att jag låter Pablo vara inne i egen bur helt tills de är födda och vuxit på sig lite sen kan jag sätta ut honom igen. Kan ju visserligen ställa ut buren på balkongen men göra någon form av tak på den så det inte regnar in. Ska fundera på hur det kan lösas. Den kanske går under bänken???

Inga kommentarer: