2008/08/30

Simskolan

Idag var första gången för terminen på simskolan och Lowa var väl som vanligt som en skrikande klängapa. Nu var hon extremt trött som vaknat före kl 6 i morse och sovit ganska dåligt i natt . Mimosa var praktexemplar om manjämför och gjorde allt utan protest som skulle göras. Pratade med simfröken om att Lowa skulle få ha Mimosa me di vattnet lite nu i början av treminen så hon kommer igång igen och det va ok.

Åkte ut i skogen i Rotebro för att kolla svamp, mest fästingar, gräshoppor, skalbaggar och naturligtvis flugsvamp. Inte mycket annat, 2 KJ och lite taggsvamp.

Ska röja upp lite hemma, ska visa lägenheten i morgon för den i kedjan som är intresserade av vår och tack och lov är det en barnfamilj så håll tummarna för att de är intresserade. Vi kan ju iaf prata lite färger med dem då om de är intresserade så kan man förbereda lite om de andra är intresserade av deras lägenhet. Vore kanon om än dyrt att få den stora 5an men man får prioritera och boende är ju viktigt och familjen kommer ju ha behov av rummen under 18 år framöver så det är ju bra att få en stor nu. Finns ju plats för allt och alla i den. Dessutom är en bostadsrättsförening bildad där men det är det ju här med och vår värd tänker inte sälja men om han nu gör det någon gång så är det ju kanon.

Nä nu ska jag fortsätta sanera fästingar

Inga kommentarer: