2008/08/06

Mjukstart

Verkligen mjukstart på terminen nä barnen gått hem strax efter kl 15. Hade tänkt gå ut och gå en promenad men är faktiskt väldigt trött. Har kört 2 hårda spinningpass den här veckan och även styrka så det är nog inte mer än rätt att vila idag trots den bit chokladtårta jag satte i mig till mellis (kvar från kalaset igår) Ska ju köra spinning och styrka i morgon så det blir ju motion då med. Måste få min hjärna att förstå att jag kan vila vissa dagar på ett annat sätt än innan man blev gravid.

Tror min kära svärmor håller på att spricka av nyfikenhet. Vi har ju inte berättat nått för dem ännu att vi ska ha bar men det går inte att undgå att se och jag tror Mimosa berättat det för dem ju så de vet men vågar inget säga. För nu frågar hon extra mycket i hur jag mår när hon pratar med gubben. Är vi elaka som vill se hur lång tid det tar innan hon spricker av nyfikenhet? Det har ju blivit lite av en sport men vi måste ju berätta snart för den 21a har vi ultraljud och då kan vi inte ta med småttingarna och någon måste ju vakta dem för min mamma (hon vet ju) jobbar och kan inte ta dem. Annars får kanske någon känna sig manad att vara barnvakt en stund om vi ska hålla henne på halster lite till ;)

Tror faktiskt jag ska bädda sängen och gå och lägga mig. Har lite inspelat att titta på, någon middag vill jag inte äta för jag är fortfarande mätt sedan lunchen. Hade gjort strutsköttbullar med pasta och kantarellsås så jag är proppmätt. Åt bara lite pasta men desto mer köttbullar. Gjorde ju på 1,5 kg färs i morse innan vi gick ut och lekte så det räcker till middag oxå.

Nu tjatar småttingarna om välling så de somnar nog snart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan barnvakta!
Å

Unknown sa...

Låter bra det :)