2008/08/19

Förkylningstider

Maria va med på spinningen igår men däckade snabbt och i natt blev hon dunderförkyld. Hostandes vankade hon fram och tillbaka med ont stackarn och idag börjar ju skolan. Tur det är kort dag.


Det är många som snörvlar nu så det märks att folk börjar träffas och byter baciller med varandra. Host och snörvel.


Det är märkligt väder idag solen skiner upp så blir det super varmt och sen blir det kallt när den går i moln. Tror inte det blir regn iaf.


Är i Björklunds hage för barnen ville hit. De bygger om så om några månader är det nog helt klart men en del nytt är det. Skönt med aktivitetsplatser som ligger längs busslinjen
och som är gratis.


Det har varit kolugnt i magen några dagar nu men hjärtat slår fint. Ul på torsdag så det är lite nervigt. Tänk om nått är fel på snigeln. Jag är ju inte rädd för ett handikappat barn men det är ju inget man önskar. Men som jag växer funderar man ju på hur mycket vatten som finns där inne och om det är bra eller inte men nu är det bara 2 dagar kvar tills vi vet.


Ikväll är det spinning och core körde styrka igår så det blir i morgon. Lowa ska till BVC och göra 3 års koll i morgon hoppas det går bättre än med Mimosa men Lowa är tuffare så det går nog bra.


Mvh

Veronica
Dipl. Kostkonsult , Dagbarnvårdare

Inga kommentarer: