2008/06/04

Behöver tips

Har ju som bekant vuxit ur min a-kupa och måste ha en ny bh. Problemet är att det är antingen supersmala axelband, massor av vadd i kuporna, knappt nått mellantyg mellan kuporna eller så är det tunnt spetstyg som bara är obekvämt.

Jag vill ha en naturfärgad bygelbh med lagom vadderad kupa, ca 0.7 mm brett axelband, minst 2 rader hyskor gärna 3 så den sitter bra och kanske c-kupa för jag tror jag snart är där.

Vart hittar jag denna perfekta bh? Panik

Mvh

Veronica
Kost och Näringsrådgivare

7 kommentarer:

Anonym sa...

ELLOS. Jag köper nästan alla mina BH på ELLOS. Har alla sorter och storlekar, bra passform, superkvalitet; Mimosa kommer att kunna ärva dem, typ.

Åsa

Anonym sa...

http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=23076&productId=145080&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=


http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=23076&productId=179080&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

Från en Åsa som inte är så jobbsugen..

Anonym sa...

Jag har köpt mina senaste på en Triumph-butik i Norrköping. Triumph har jättebra BH:ar och just den butiken är liten så hon som jobbar där är superhjälpsam.
Det finns en i Solna Centrum enligt deras sida: http://www.triumph.com/se/

Unknown sa...

Ska kolla både Ellos och Triumph, jag får ju inte plats snart

Anonym sa...

Triumph har en bh som heter soft, eller super soft, eller nåt liknande. Den finns dels med smala och breda axelband och är hur bekväm som helst.

Anonym sa...

Säger som Åsa, Ellos har bra bh:ar, köper även jag mina därifrån:-)
Kram Mirka

Anonym sa...

Det finns en underklädes affär i Gamla stan som tydligen är mycket kunniga och har bra utbud. Tror den ligger på Västerlånggatan men är inte säker. Har aldrig varit där själv men det är tydligen en liten affär.

Cissi