2008/06/25

Huvudvärk

Hade huvudvärk hela dagen igår och det släpper inte. Har varit vaken sen kl 3 och nu tog jag alvedon. Har ju haft en förkylning på gång som gjort mig seg i en vecka och nu kanske den tänker bryta sig ut och plåga mig hela semestern.

Ingen bebis på G ännu så jag räknar med att åka in under dagen. Typiskt att inte kunna sova när jag är så i behov att vara pigg.

Svårt att ligga bra oxå eftersom minsta beröring av brösten är en plåga nästan som när mjölken runnit till. Ligga på mage är att glömma och det börjar dessutom bli obekvämt även om det är tidigt i graviditeten. Känner tydligt min livmoder och längtar tills jag kan lyssna med min Angelsound doppler. Skulle vilja ha en annan doppler men de säljs inte i Sverige och i UK säljs inte elektronik till oss. Märkligt med Eu men jag ska kolla Ebay.

Måste försöka sova men nu är jag hungrig.

Mvh

Veronica
Kost och Näringsrådgivare

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande att det börjar bli dags för henne. Fy för att vänta så länge, efter nyår så tycker jag det är dags. Skulle det gå mycket över tiden vet jag inte vad jag skulle göra. Har dina andra barn kommit i tid?
Förresten, hur känns livmodern? Jag tycker jag känner min men vet inte hur det ska kännas. Just nu känns det mest som en bågformad kant en bit ovanför "duvetvar".
Jag tränade igår för första gången på sketalänge. Vad skönt det var men jag har blivit så svag. Nu måste jag försöka komma igång igen så jag har någorlunda kondis inför förlossningen.
Kram