2008/06/26

God morgon

Men fy så trött jag är, efter 12 timmars värkarbete så blev det ju snitt igår och en jättefin liten tjej kom ut. Kl 1:30 var jag hemma och idag är man helt slut i kroppen efter allt masserande och den vakenhet som krävs när man är med på en förlosnsing. Men mamma och barn mår jättebra.

En sköterska hette Oona hur ballt tjejnamn är inte det? Klart ett som borde läggas till i min lista men ni kan inte rösta på det eftersom omröstningen är igång.

Nu ska jag återhämta mig lite under dagen

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner en Ona (tror hon bara har ett O i sitt namn).
Jag kan ha lite betänkligheter med det namnet om man inte har koll på att det kommer från en annan kultur och betyder något fint, och man inte tar det från Onan i bibeln som gett namn åt onani. Inte för att jag har något särskilt emot onani på så sätt, men jag tänker på om barnet kommer få höra det resten av livet...
Men men, det är nog bara jag som är tråkig och gnällig, men jag vet att många som träffar tjejen jag känner tänker på det direkt..

Äsch.. What do I know.. Jag håller med om att det är fint också.. :)

Unknown sa...

Oona kommer från Skottland och är samma namn som Una men med Galic stavning (tror det heter så) Det ska ju mer uttalas som Una än som Ona som mer skulle låta som just onani.