2008/06/13

Uppdatera vagnsparken

Inte bilparken då utan mina köksmaskiner som egentligen inte är gamla utan bara utslitna. Min mixer/köksberedare typ 2 år lever sitt eget liv. Drar igång så fort man sätter i kontakten fullt livsfarligt. Min OBH Nordica råsaftcentrifug inte ens 1 år är helt sliten i rivdelen och i toppmatarskyddet eller vad man kallar det, kåpan kanske? Så den är bara att kasta den med. Tur ingen av maskinerna kostar en förmögenhet men man kan ju fundera på vad för skit som tillverkas nu för tiden.

Hade samtal med gubben igår om vad jag stör mig på hos honom. Det va ett vanligt samtal och inget skrik och bråk samtal. Vet inte om det blir någon skillnad men man kan ju hoppas. Han kunde fortfarande inte säga vad han stör sig på hos mig och sa att jag bara blir skitarg om han säger nått. Sa att det spelar väl ingen roll om jag blir arg för jag kan ju inte ändra mig om han inte säger nått och även om jag blir arg så tar jag det till mig.

Nåväl ingen är perfekt men det är väl tur att man är näst intill felfri ;-)

Mvh

Veronica
Kost och Näringsrådgivare

5 kommentarer:

Barbro sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Barbro sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Barbro sa...

Det måste väl vara ett års garanti på centrifugen, i alla fall? Går den sönder innan dess har du ju rätt till service eller en ny!!

Barbro sa...

Först försöker jag skriva kommentaren men få meddelande att jag anger fel lösenord. Då gör jag om det och plötsligt finns 3 likadana inlägg.... är inte cybervärlden fantastisk.... ;o)

Unknown sa...

Helt otroligt att den pajar, men jag är iaf sugen på ett annat märke