2008/12/08

Detox

Japp ni läste rätt ska hård fasta på endast melon fram till torsdag när jag ska ta nya leverprover. Ett kosttillskott ska jag ta oxå som ska hjälpa till. Min ena hemma bm tipsade om kuren och jag måste få ner värderna eller få dem på samma nivå för att få föda hemma. Gör allt för att det ska bli hemförlossning som står vid min makt

3 kommentarer:

Marie sa...

Oj, endast melon lät jobbigt. i och för sig är det gott men bara det i flera dagar?
Men jag förstår att du gör allt för att lyckas få föda hemma.

Marie sa...

Jag skulle bli glad om jag får föda "vanligt". Jag har fortfarande huvudet under revbenen så jag hoppas verkligen att den hinner vända sig. Jag känner den mycket mer nu och då känns det som om den i alla fall försöker.
Jag läste två tips på hur man kan hjälpa till. Det ena var att ligga med rumpan högre upp än magen är. Ska testa det lite. Det andra var att på fastande mage visualisera att barnet vänder sig, känns lite för flummigt, tror inte att det hjälper hur mycket jag än tänker på det.
Som tur är har den några veckor på sig. Jag tänker inte gå med på ett vändningsförsök förrän efter nyår, vill inte start något i mellandagarna.

Unknown sa...

Ja man gör ju allt man kan för att få som man vill. En övning som är superbra för att vända barnet är ju en yoga ställning som är skulderstående mot vägg. Ska se om jag hittar en bild och beskrivning så ska jag lägga ut den på bloggen. Håller tummarna för att du får föda normalt det är betydligt skönare efteråt än snitt