2013/01/31

Januari är slut!

Sista dagen på januari och vår utmaning sista dag med sockerfritt. Nu är det max en gång i veckan som gäller framöver men jag har inget sug och tänker inte äta bara för att jag får liksom . I morgon börjar dessutom armhävningautmaningen att öka 30-50% fick med mig hela min styrkeklass att köra på den utmaningen med :-)

Har ett utdrag för de senaste 30 dagarnas träning loggat i Funbeat man kan inte välja en månad utan endast 30 dagar så det blir 30 dagars rapporter. Kanske ser jättepyttelitet ut så klicka upp bilden så syns den nog bättre .Ikväll hade jag Zumba, styrka och spinning på mitt schema så det va 2,5 svettiga timmar. Känns i kroppen av den här veckans träning men det är samtidigt skönt att köra på så länge man mår bra. Har lite ont i min armbåge men inger som stör speciellt. Nu är det mest galet mycket träningsvärk i rumpan ha ha men det är en snygg rumpa säger maken.

Idag överskred jag mina kalorier men med tanke på träningen är det ok och i morgon kommer jag garanterat äta massor och ladda inför Nike Blast och helgens 10 pass plus det Zumbapass jag ska hålla på söndag . Blir koma på söndag kväll och massor av mat iaf.

Dagens bilder

Svårt att logga allt rätt i mängder men jag är ju inte så noga med tanke på all träning. Känns iaf bra att julens alla kilon är borta och jag är tillbaka i form hyfsat. Vill bli fastare i kroppen och starkare. Nu lägger vi i februariväxeln

- Veronica

Inga kommentarer: