2013/01/16

Mammas knytte

Igår kväll höll Viggo på och gå på toa hela tiden han blev liksom aldrig klar med bajsandet. Men så brukar han ju ha olika anledningar varje kväll för att slippa sova så tillslut blir man ju bara arg när det är typ 10e gången han ska bajsa.

Han säger han har ont i magen och vi masserar och smörjer och tillslut somnar han om än oroligt

Vid 5 brister det, kräks över hela golvet på vägen till toan . Så det va bara att smsa ut till föräldrarna att idag är det sjukt här och vi får va stängda .

Allt som går i går ur lika fort och att se sonen kräkas och springa på toa hela tiden är inte kul för mammahjärtat.Han ser riktigt dålig ut skrutten alldeles varm och trött.

Hoppas andra klarar oss äter massor av vitpepparkorn och tänker positiva tankar.Fördelen är ju att jag hunnit städa och torka golven och råttorna har fått rent och fint.

Kommer sakna de små liven när vi måste avliva dem. Blackie har en så stor knöl att det bara är en tidsfråga innan hon inte kan röra sig längre men hon är pigg i övrigt. Letar nytt hem till Mimmi men ingen vill ju ha en vuxen råtta som man dessutom måste ha en kompis till som hon kanske inte ens accepterar vilket gör det lättare att avliva henne med samtidigt.De knölen på sidan men hon verkar inte bry sig om den ännuMimmi ligger i hängmattanDe har ju bra med plats de små damerna iaf

Jahapp nu ska jag rasta taxarna och sedan äta lunch

-Veronica med förhoppning att slippa magsjuka

Inga kommentarer: