2009/02/20

Kan man äta pölsa så är väl inte det här så farligt.


Det måste finnas värre saker att oroa sig för än att folk faktiskt får se vilken skit de stoppar i sig. I AB idag så ojar sig eleverna för att de fått ådror, bråsk etc i skolmaten. Men vad fan tror de att det är i korv, pölsa och annan mat? Rent kött eller? Skulle inte tro det. Det är kanske dags att de ser verkligheten och inser vad för skit de stoppar i sig. Man får vad man betalar för och har man låg skatt så blir maten där efter med dåliga eller knappt några färska råvaror. Det är liksom bara att välja.

Jag tycker inte det är så mycket att gnälla för om man obehindrat kan stoppa i sig en massa e-ämnen och annan skit så länge det är nermalt till oigenkännlighet.

Nä fram för rena och nyttiga råvaror i skolan, fasar för den dag mina små börjar skolan gissa om jag kommer skicka mattermos med dem varje dag i protest om de inte blivit bättre i skolorna än vad de tär idag. De stora barnen är ju redan förstörda men mitt mål är att ungarna inte i sitt liv ska äta pulvermos, snabbmakaroner, pulversoppa eller annan mat av den typen. Man kan äta skräp då och då men inte varje dag som maten i skolan är och som skolhälsovården hela tiden bekräftar när man pratar med dem men vad kan de göra när det snart inte finns någon skolhälsovård kvar?

Inga kommentarer: