2009/02/26

Godaste brödet jag ätit på länge!

Gjorde som vanligt om receptet till ett som passar mig

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ser jättegott ut!! Kanske ska ta en tripp till dig o provsmaka*s* Skulle vi få plats allihopa;-)
Kram Mirka

Unknown sa...

12 runt köksbordet så det är tveksamt ;) Men ni är alltid välkomna

Barbro sa...

Jag vill också baka. Men jag kan inte. Värdelös på det. När jag försökte - massor av gånger men nu är det åratal sen - blev det alltid degigt och kompakt i mitten och stenhård skorpa.
Jag VILL kunna, så mina egna och dagbarnen får vettigt bröd, färskt och utan konstigheter i - och så är ju bröd så dyrt att köpa.
Men hur gör man så det blir bra??

Unknown sa...

Man kastar in vatten i botten på ugnen när man ställer in brödet. Eller så lägger man in en isbit. Fast man kan ju grädda på bara 175 grader hela tiden och ha mer vatten än recepten men jag använder så sällan recept

Barbro sa...

Jag har inga recept att följa ens.
Borde nog gå i bakskola.
Men vatten i ugnen trodde jag gav en krispig yta till sånt som frallor... jag vill ju ha mjuk yta fast inte så seg...?

Elementet i min ugn hänger ner i bakkanten så jag kan inte ha nåt i ugnen annat än längst ner för då bränns det när elementet ligger emot :(

Anonym sa...

Ge hit gott bröd ;P ja vill också ha