2013/06/30

Shake it baby

Idag tog Mia och Erik med sig de små och plaskade efter småkryp i Igelbäcken så jag kunde träna i lugn och ro. Blev ett grymt bröst/ core pass och med de många repsen skakade både armar och bröstmuskler ordentligt när jag va klar.

Tog en promenad till Bromma Blocks och XXL och köpte mig en rockring för att shapa upp mig lite men oxå för att visa mitt dagbarn att jag kan lära mig jag med.



99 kr kostade den den va 445 kr rabatt! Klart värt pengarna för det va skitkul och tungt som fan. Synd det inte går att lägga upp film i appen :-( men 10 min fick mig att svettas rejält




Lowa tog kort på mig idag, hon har fått gubbens iPhone nu när han bytt till 5an. Så nu är hon instagram tjej hon med och mamma blev vist dagens foto objekt. Ser ju riktigt vältränad ut det är hon som ska ta bilder istället för gubben ha ha

Zumba och core på Ölsta med ett litet gäng idag men de va duktiga. Gör det ju varken för pengarna eller för att ha en jättepublik är ju inte en person som behöver åka runt på alla event och så och vilja synas utan det här stället räcker förutom mina vanliga pass. Svettigt och en och annan mygga smakade på mig.

Dagens bilder












Veronica

Inga kommentarer: